Proiectul e-Twinning “THIS IS HOW WE EAT” – Stancu Ana Maria

Noutati

Proiectul e-Twinning  “THIS IS HOW WE EAT” este desfasurat de elevii clasei a VII a B in colaborare cu elevi din  alte scoli europene:Italia, Spania, Germania, Grecia, Polonia, Ucraina, Turcia, in perioada noiembrie2021-iunie 2022.

PAGINA PROIECTULUI : https://live.etwinning.net/projects/project/333745

Scopul proiectului il reprezinta dezvoltarea unei diete zilnice echilibrate care sa asigure o dezvoltare armonioasa si sanatoasa a elevului.

Prin participarea la acest proiect elevii clasei a VII a B si-au imbogatit cunostintele despre nutritie, piramida alimentara, consumator responsabil, si-au dezvoltat/imbunatatit competentele socioemotionale, digitale, abilitatile de comunicare si limbaj si competentele artistico-plastice. Au obtinut informatii despre alte sisteme de invatamant, alte state europene,  despre obiceiurile culinare ale altor elevi, au invatat sa devina consumatori responsabili si a crescut gradul de constientizare cu privire la alimentatie si nutritie. La finalul proiectului va fi realizata o carte interactiva cu retete din toate statele participante la proiect.  Am participat si la un concurs „Cel mai frumos logo al proiectului”.

MAI MULTE DETALII AICI