Proiectul e-Twinning “THIS IS HOW WE EAT” – Stancu Ana Maria

Noutati

Proiectul e-Twinning  “THIS IS HOW WE EAT” este desfasurat de elevii clasei a VII a B in colaborare cu elevi din  alte scoli europene:Italia, Spania, Germania, Grecia, Polonia, Ucraina, Turcia, in perioada noiembrie2021-iunie 2022.

PAGINA PROIECTULUI : https://live.etwinning.net/projects/project/333745

Scopul proiectului il reprezinta dezvoltarea unei diete zilnice echilibrate care sa asigure o dezvoltare armonioasa si sanatoasa a elevului.

Prin participarea la acest proiect elevii clasei a VII a B si-au imbogatit cunostintele despre nutritie, piramida alimentara, consumator responsabil, si-au dezvoltat/imbunatatit competentele socioemotionale, digitale, abilitatile de comunicare si limbaj si competentele artistico-plastice. Au obtinut informatii despre alte sisteme de invatamant, alte state europene,  despre obiceiurile culinare ale altor elevi, au invatat sa devina consumatori responsabili si a crescut gradul de constientizare cu privire la alimentatie si nutritie. La finalul proiectului va fi realizata o carte interactiva cu retete din toate statele participante la proiect.  Am participat si la un concurs „Cel mai frumos logo al proiectului”.

MAI MULTE DETALII AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *