RESURSE MATERIALE

Scoala  functioneaza intr-o singura cladire dispusa pe 4 niveluri+mansarda. Pentru activitatea teoretica sunt amenajate sali de clasa, o sala destinata grupei de prescolari din cadrul scolii, Laborator de biologie, Laborator de informatica si Laborator multimedia.

Pentru desfasurarea activitatilor de preprofesionalizare sunt dotate cu mijloace didactice specifice ateliere de tamplarie si croitorie.

Cele 12  cabinete logopedice si cabinetul de psihodiagnoza sunt dotate cu materiale specifice si calculatoare legate in retea.

Sala de sport si cele doua cabinete de kinetoterapie  sunt dotate cu aparataura adecvata specificului scolii. Scoala are teren de sport.

Biblioteca scolii are un fond de carte de peste 12.000 de volume si este dotata cu aparatura multimedia (P.C., T.V., sunet)  devenind, cand este cazul, sala de vizionare/auditie.

In cadrul Gradinitei „Raza de soare” Targoviste functioneaza o grupa de prescolari cu autism, dotarea acesteia fiind in concordanta cu cerintele educative speciale ale beneficiarilor iar în cadrul Școlii Gimnaziale „Radu cel Mare” Găești, funcționează două clase ale școlii, cu elevi din zonă.

Birourile sunt dotate cu calculatoare legate in retea si conectate la Internet .

La mansarda cladirii se afla o sala de festivitati.

In curtea scolii, elevii beneficiaza de un parc de joaca dotat cu aparatura specifica.