Proiectul eTwinning Healty Life With Physical Activity Map

Noutati

Elevii Școlii Gimnaziale Speciale Târgoviște participă la proiectul eTwinning  Healty Life With Physical Activity Map ce se desfășură în perioada ianuarie- mai 2024.  Din echipa de implementare fac parte: în calitate de cofondator al proiectului profesor logoped Zamfir Alina și profesori coordonatori dir. Stoica Magdalena,  profesor psihopedagogie specială Stancu Ana Maria și profesor itinerant Diaconu Stela.

Profesorii implicați în proiect fac parte din următoarele țări: Turcia, România, Albania, Portugalia și Georgia.

Acest proiect își propune să reunească elevii din învățământul special și elevii din învățământul de masă pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la sport și alimentația sănătoasă, pentru a face din activitatea fizică o parte din viața lor și pentru a le susține sănătatea mintală.

Proiectul și-a propus :

  1. Să-i învețe pe elevi despre  obiceiurile alimentare sănătoase și importanța activității fizice.
  2. Să crească bunăstarea emoțională și spirituală a elevilor prin accentuarea efectelor pozitive ale sportului asupra stării de spirit.
  3. Consolidarea abilităților sociale ale elevilor prin sport și activități de viață sănătoasă pentru a crește munca în echipă, solidaritatea și interacțiunea socială.
  4. Să asigure participarea activă a elevilor la activitățile proiectului și să crească cooperarea și înțelegerea între elevii din culturi diferite.