49 de tablete pentru elevii școlii prin proiectul MEC „Școala de acasă”

Noutati

În cadrul proiectului Ministerului Educației Naționale, „Școala de acasă”, au fost cuprinși cei 49 de elevi ai Școlii Gimnaziale Speciale Târgoviște, care la data lansării acestui proiect erau declarați ca fiind fără acces la dispozitive electronice pentru activitățile de învățare online. Dispozitivele au caracteristici de calitate, sistem de operare actual și sunt conectate la date mobile.

În zilele ce au urmat după primirea dispozitivelor de la Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița, acestea au fost inițializate software conform cerințelor M.E.C., au fost conectate la conturile elevilor fiecare în parte, astfel încât să fie direct utilizabile de către aceștia.

O echipă formată din directorul, bibliotecarul și informaticianul școlii au predat dispozitivele reprezentanților elevilor, au întocmit documentația și au exemplificat modul de utilizare, astfel elevii se pot conecta online în perioada de suspendare a cursurilor sau pot utiliza aplicațiile și pot accesa internetul oricând. Mult succes le dorim!

PENTRU MAI MULTE IMAGINI CLIK PE  !